• Programa de govern 2015 de la candidatura d'ERC

  Des de la candidatura d'ERC de Sant Quintí et fem a mans aquest document per explicar-te les propostes que tenim per millorar la nostra vila a partir del nou període que iniciarem amb les eleccions del 24 de maig. Això que llegeixes no és un simple programa electoral, per nosaltres és un contracte on et retem comptes de la feina que hem fet en aquests últims 4 anys amb 2 regidors al govern municipal, on t'expliquem que no hem pogut acabar tota la feina que et vam dir que volíem fer fa quatre i te n'expliquem els motius, i, finalment, aprofitem per explicar-te les propostes que volem tirar endavant des de l'Ajuntament els quatre anys que vénen.

 • El Joan Tardà ens dóna suport

  Ahir diumenge el diputat d'ERC al Congrés espanyol, Joan Tardà, va expressar el seu suport a la candidatura d'ERC a Sant Quintí com a millor garantia per proclamar la República Catalana després de les eleccions del 27 de Setembre. Sens dubte que ho farem, serem la millor opció pel bon govern de Sant Quintí i per proclamar la independència del nostre país. Vídeo

 • Acte a la Bòria

  Ahir diumenge vam ser a la Bòria berenant, explicant el nostre projecte i recollint els neguits i suggeriments dels veïns, perquè aquests actes de proximitat serveixen per això, per ESCOLTAR. Érem més de 60 persones, tot un rècord, i bàsicament vam explicar el nostre projecte per Sant Quintí: un govern proper, treballador, interessat en els petits detalls i els problemes quotidians que vetlli i millori el dia a dia, al mateix temps que dedica cadascun dels dies dedicats al govern a invertir en un Sant Quintí millor pel futur immediat, i això vol dir no limitar l'acció política a portar grans empreses que un dia vénen i un dia se'n van deixant el municipi hipotecat de per vida (recordem què els va passar als nostres veïns de Sant Joan de Mediona amb l'empresa SCA, l'antiga San Marco).

 • Els alcaldes del Sí (article publicat al 3 de Vuit)

  Vivim temps d'incertesa com no havíem viscut des de feia 40 anys. La gent, els horitzons col·lectius i les èpoques canvien. Tot canvia, tot avança, tot evoluciona i nosaltres hem de ser honestos i conseqüents amb el nostre temps i la gent amb qui vivim i fer el pas endavant quan cal fer-lo. Res no serà com abans perquè el model econòmic que permetia que ho fos s'ha ensorrat emportant-se per davant antics consensos que ja no serveixen més. Vivim a l'era global de la societat de la informació i l'economia, les relacions humanes o la política han canviat i els marcs dins dels quals es governa la societat també han de canviar, ens hi juguem la llibertat, la justícia i la prosperitat.

 • Sant Quintí de Mediona, centre de la cultura popular

  Aquest matí ens hem llevat amb molta son després d'una nit de llarga encartellada però de seguida s'ha convertit en alegria quan hem sabut que el diari el Punt Avui havia publicat una peça de la presentació de la segona edició del Campus Joan Amades de Cultura Popular i Tradicional del Penedès que tindrà lloc a Sant Quintí del 9 al 12 de juliol. La peça és un reconeixement a la feina feta i una excel·lent eina de promoció de Sant Quintí i els seus actius. Vendre Sant Quintí com a centre de la cultura popular és una de les raons per les quals hem estat treballant aquests 4 anys.

 • Caps de llista d'ERC a l'Alt Penedès

  20 candidatures d'Esquerra Republicana a l'Alt Penedès!!

  Dilluns passat els caps de llista d'ERC a la comarca de l'Alt Penedès vam comparèixer davant la premsa per fer una fotografia de família i presentar les 20 llistes que concorreran a les eleccions municipals del proper 24 de maig. És la primera vegada des de la restauració democràtica que ERC presenta tantes llistes, motiu que ja li ha valgut ser la segona formació a la comarca que presenta més llistes: una més que el PSC i sis menys que CiU. A banda, amb 20 llistes presentades d'un total de 27 municipis aconseguim poder representar en l'àmbit local més del 90% de la població de l'Alt Penedès per encarar amb més garanties els reptes profunds que té el país: la construcció d'un nou país per tenir més instruments per afrontar els reptes polítics i socials que pateix Catalunya.

 • Al Palau Sant Jordi

  Tornen les urnes, tornem al carrer! Valoració de l'acte al Palau Sant Jordi

  Divendres 24 d'abril el calendari es posava a només 1 mes de les eleccions municipals del 24 de maig i l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) van organitzar al Palau Sant Jordi un acte d'aquells que treuen l'alè. L'objectiu de l'esdeveniment era convertir-lo en un acte de força per impulsar les candidatures independentistes a les eleccions municipals com a primera volta de les eleccions plebiscitàries del 27S. Les més de 16.000 persones que omplíem el recinte vam marxar amb la bona sensació de l'acord entre les parts, establint que els candidats que el signem acceptem les següents condicions: 1- Proposar al primer Ple municipal ordinari l’adhesió o continuïtat del nostre ajuntament a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i a tenir-hi un paper actiu.

 • Parada Sant Jordi 2

  Sant Jordi: diada de l'amor i la cultura

  El balanç d'aquest Sant Jordi 2015 és molt positiu! Fa uns dies les JERC - Sant Quintí van suggerir fer una parada al Portal per vendre roses com fan cada any, i com que m'he fet un fart de vendre'n en els meus anys de militància juvenil no vaig saber dir que no hi col·laboraria. De fet, em moria de ganes de fer parada! La invitació es va fer extensiva a tota la candidatura i sumant les estones que tothom hi podia dedicar vam poder garantir durant tot el dia una parada amb roses i material independentista durant tot el dia.

 • Presentació, candidatura

  Us presento el meu equip per liderar l'Ajuntament

  Aquest dissabte vaig presentar la meva candidatura a l'alcaldia de Sant Quintí davant de més de 200 persones en un vespre màgic a la Sala Polivalent del Jardí. Sóc jove i estic compromès amb els meus ideals des que als 14 anys em van enganxar perquè pengés uns cartells del Bloc d'Estudiants Independentistes quan feia 3r d'ESO a l'Escola Intermunicipal del Penedès. Crec que estic ben format acadèmicament, que sóc humil i treballador, i malgrat que sóc ferm en els meus ideals crec que tinc prou capacitat negociadora per arribar a acords amb qui sigui a través del diàleg i la cerca d'aquell denominador comú que sempre tenim tots.

 • candidat

  Benvinguts a la meva pàgina web

  Hola a totes i a tots! Sigueu benvinguts a la meva pàgina web des d'on espero explicar-vos de manera didàctica i planera el projecte que tenim per Sant Quintí des de la candidatura d'Esquerra Republicana de Catalunya. En aquest espai hi espero anar exposant els diferents documents que anem treballant i confio que els millorarem gràcies a les vostres propostes i suggeriments, ja que espero que això no sigui només un canal de comunicació meu cap a vosaltres sinó un espai de trobada on el diàleg ens permeti millorar a tots.